Ada Bianca Anastasiu, psiholog şi formator, traducător la evenimente spirituale  internaţionale (am lucrat până acum cu Gregg Braden, Eric Pearl, Jasmuheen, La Settima Soglia, Fabio Ciceri, Rune Heivang, Michal  Griks, Northern Deer Alexander, Andrew Fretwell). Am absolvit Facultatea de Psihologie din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca și Masterul de „Tehnici psihologice de control al comportamentului și optimizare a potențialului uman” din cadrul aceleiași universități, având de la Colegiul Psihologilor recunoscute competențele pentru a profesa ca și consilier psihologic și  psihoterapeut cognitiv-comportamental.

Am umblat pe diferite căi spirituale, am studiat şi practicat diferite metode şi tehnici terapeutice (Yoga, Ayurveda, Metoda Silva, Reiki, Tehnici şamanice, Pranic Healing, Vindecare reconectivă, Meditaţii active, Constelaţii familiale, Trezirea inimii iluminate, WuJi Gong, Alchimie internă Tao-istă, Cursuri de Tantra și masaj Tantric etc.). Cred că fiecare dintre acestea m-au ajutat să mai fac câte un pas înspre mine însămi.

În vara anului 2014 am descoperit Tantra în forma sa practică și am ajuns la concluzia că, în special în România, e nevoie de așa ceva ca de aer. Ăsta este motivul pentru care l-am invitat pe Michal Kali Griks să vină aici să țină cursuri, fondând, împreună cu el, Tantra Movement România, în martie 2015. De atunci am organizat peste 50 de cursuri, având în prezent peste 150 de absolvenți. Eu am parcurs toate cele 3 nivele ale programului școlii, primele două de mai multe ori, începând să predau în primăvara lui 2016.

M-a uimit puterea exercițiilor tantrice de vindecare, de “resetare” și curățare a ființei de prejudecăți, condiționări, tabu-uri și alte blocaje, care ne împiedică să ne trăim viața cu bucurie, la potențialul maxim. În urma practicii constante, am redescoperit iubirea de sine, acceptarea reală și bucuria de a trăi. Am descoperit sexualitatea sacră, Tantra nefiind altceva decât o cale spirituală, al cărei scop este regăsirea Divinității (în interior :)).

Oricum, e o călătorie care nu se termină niciodată, şi asta o face atât de minunată…