team

Suntem un grup de oameni deschiși, liberi, care dorim să ne bucurăm de viață, să creștem și să trăim în armonie, atât cu noi înșine cât și cu ceilalți și tot ceea ce ne înconjoară. Promovăm Tantra ca sistem de învățături spirituale, care ne ajută să ne conectăm mai profund cu noi înșine și cu tot ceea ce ne înconjoară, ne oferă instrumente de autocunoaștere, acceptare și vindecare.

Credem că iubirea este cea care vindecă orice rană, orice dezechilibru. Împărtășim cu alții cunoștințele pe care le-am dobândit și instrumentele care am constatat că funcționează. Începând din 2015, oferim și în România un sistem de cursuri foarte bine structurat, care te conduce, gradat, spre o stare de libertate interioară, iubire necondiționată și bucurie. Te învățăm cum să-ți folosești energia sexuală pentru creșterea ta spirituală și cum te poți bucura de sexualitatea sacră.

Te ajutăm să fii mai sănătos, mai plin de energie, mai luminos și să cunoști extazul. Este un grup deschis, dacă rezonezi cu principiile Tantrice poți oricând să ni te alături. 🙂