Loading Events

« All Events

Aqua Tantra

July 3 @ 2:00 pm - July 12 @ 6:00 pm

- 1300RON

Retreat Tantric de o zece zile pe litoralul românesc, cu echipa Tantra Movement, între 3 – 12 iulie 2018.

Te invităm la o experienţă de neuitat, împreună cu echipa Tantra Movement România! Zece zile pe plajă, împreună cu oameni minunaţi, în care poţi experimenta Tantra într-un cadru natural pitoresc.

Vom face meditaţii, exerciţii de conectare cu ceilalţi şi cu natura, elemente de masaj Tantric, jocuri erotice şi multe altele. Vom crea împreună o atmosferă de siguranţă, în care vom putea ieşi cu uşurinţă din zona de confort, pentru a ne explora limitele.

Experienţele vor fi ghidate de Michal Kali Griks (practică Tantra de 10 ani şi predă de mai mult de 5, absolvent al Rasayana Tantra Academy din Rotterdam), Ada Anastasiu (psiholog, formator şi terapeut holistic, practică Tantra de trei ani și predă de peste un an). Mai multe informaţii despre echipa Tantra Movement găseşti la butonul  Despre noi.

Michal Kali GriksApa, cel de-al doilea element al planetei. Chakra a doua, care înseamnă intimitate, curgere, transformare… Chakrele au importanţă egală în corp dar, nu fără motiv, unii consideră această chakră ca fiind cea mai tantrică. Corpurile noastre conţin 70% apă… Eu sunt născut în zodia Peştilor, aşa că nu mă mir că simt o conexiune profundă cu apa şi iubesc acest element. De câteori am ocazia, merg să înot. Iar când sunt în apă, nu doar înot ci mă şi joc, dansez, respir, îmi ţin respiraţia, mă expun la provocări, provoc însăşi frica, lupt cu valurile… până şi un simplu duş te poate duce spre experienţe extatice…
Aqua Tantra, o altă pasiune a noastră pe care am vrea s-o împărtăşim cu voi. Începem pe litoralul românesc, unde vom intra profund în exerciţiile tantrice preferate şi vom experimenta exerciţii noi, în apă şi pe plajă. Aşa cum apa, picătură cu picătură, poate pătrunde prin stânca cea mai dură, suntem bucuroşi să te conducem spre vindecare, eliberare, extaz, iubire…
Suntem cu toţii una, picături ale aceluiaşi Ocean. Namaste! Michal Kali Griks

Program: retreatul începe pe 3 iulie, la ora 14 şi se termină pe 12 iulie, la ora 18.

Prețul întreg: 1500 de persoană, 2600 pentru cupluri

Early bird: cine se înscrie şi plăteşte un avans până la data de 25 iunie plăteşte doar 1200 de lei, respectiv 2000 pentru cupluri.

La aceste costuri se adaugă cazarea (aproximativ 40 de lei de persoană pe noapte în cameră dublă sau 25 de lei în cort) şi mâncarea vegană (150-200 de lei).

Pentru înscrieri, sună la telefon 0747-751035,  Ada.

Te aşteptăm cu mare drag!

Hei! Ai ceva de zis? Foloseşte căsuţa asta!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Details

Start:
July 3 @ 2:00 pm
End:
July 12 @ 6:00 pm
Cost:
1300RON
Event Categories:
,
Event Tags:
, , , ,
Website:
http://www.tantramovement.ro