Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Taberele de vară Tantra Movement 2019

July 3, 2019 - July 28, 2019

- 1000Lei

Anul acesta venim cu o premieră: o serie de 4 tabere, de câte 5 zile fiecare, în care poți explora diferite aspecte ale Tantrei. Toate se vor desfășura în luna iulie, pe plaja de la Tuzla, într-un cadru natural pitoresc, fiind acompaniați de sunetul valurilor și mângâiați de briza mării. Poți participa la una, două, trei sau la toate cele 4 tabere, ele constituind un întreg. Plecăm de la elemente introductive și construim treptat, ajungând în final la nivele tot mai profunde de intimitate și conectare. La prima și la ultima tabără ești binevenit/ă și fără partener, la a doua e important să fie număr egal de femei și bărbați, ca să poată lucra toată lumea, iar a treia tabără este dedicată exclusiv cuplurilor.

Tabăra 1: Explore yourself

3 – 7 iulie 2017

Vom face exerciții din primul nivel al cursurilor noastre de Tantra, combinate cu elemente de Aqua Tantra și meditații statice și active. Vom lucra pe chakre și elemente, explorând diferitele energii din interiorul nostru. La fel ca și în anul precedent, vom avea alături de noi invitați, care vor preda Yoga și Tai Chi. Nu vor lipsi nici anul acesta din program muzica și dansul, seara, pe plajă, în jurul focului 🙂

 

Tabăra 2: Secretele masajului Tantric

10 – 14 iulie 2019

Vom învăța elemente de masaj Tantric, începând cu principiile de bază și exerciții introductive, până la masajul întregului corp, cu Yoni și Lingam. La fel ca și la restul taberelor, acestea vor fi “asezonate” cu elemente de Aqua Tantra, meditații active și statice, Yoga și Tai Chi, muzică, dans și bună dispoziție 🙂

 

 

Tabăra 3: Tantra pentru cupluri

17 – 21 iulie 2019

Vom crea o atmosferă de siguranță și intimitate, în care ne vom putea deschide unul față de celălalt, explorând iubirea în formele ei diferite și conceptul de sexualitate scară. Vom învăța să ne oferim unul altuia spațiu, să ne privim cu adevărat, să comunicăm dincolo de suprafață și să ne atingem cu toată ființa. Și în această tabără vom intercala workshopurile cu elemente de Aqua Tantra, Yoga, Tai Chi, Meditații active și statice, Muzică, Dans și multă bucurie 🙂

 

 

 

Tabăra 4: Shamanic experience

24 – 28 iulie 2019

Vom avea invitat alături de noi un shaman israelian, Shimon Lev Tahor, alături de care vom cânta, vom dansa și vom experimenta diferite plante sacre, ”medicamente” shamanice, printre care RAPE sau Shamanic Sniff. Vom face și două ceremonii shamanice, conduse de Shimon, cu tobe și cântece specifice. Pe parcursul zilei vom continua practicile din primele tabere, respectiv Yoga, Tai Chi și meditații. Această tabără se ține cu un număr minim de 20 de participanți.

 

Pentru primele 3 tabere, programul unei zile va fi pe următorul format:

10-11 Yoga / Tai Chi / Meditație

11 – 14 Workshop

14 – 16 Pauză de masă

16 – 17 Relaxare / Bălăceală / Program de voie

17 – 20 Workshop

20 – 21 Masa de seară

21… Program de seară: muzică, dans, jocuri, discuții, vizionare filme…

În curând vom posta și programul în detaliu, pentru fiecare tabără în parte.

 

Te vor ghida în aceste tabere:

Echipa Tantra Movement România:

Michal Kali Griks

Fondator al Tantra Movement, a studiat la Rasayana Tantra Academy din Rotterdam, practică Tantra de mai mult de 11 ani și predă de 7 ani. Vocația lui este de a împărtăși iubirea necondiționată cu cât mai multe persoane. Are studenți în întreaga lume. De 2 ani a creat un centru Tantric în Thailanda, pe insula Koh Pangan, unde conduce retreaturi 6 luni din an. Restul timpului predă în Europa.

 

Ada Bianca Anastasiu

Psiholog și formator, co-fondator al Tantra Movement România, practică Tantra de 4 ani și predă de aproape 3 ani. A învățat de la Michal Kali Griks, asistându-l la toate cursurile școlii. Pe lângă cursurile de Tantra, ghidează meditații active Osho, workshopuri de autocunoaștere și de creație de mandale și organizează evenimente de spitiualitate, dezvoltare personală și terapii alternative, prin Info Spiritual. Dorința ei cea mai mare este de ajuta cât mai mulți oameni să-și ridice nivelul de conștiență.

 

Adrian Aparaschivei

Freelancer, pasionat de marketing online, monede virtuale și spiritualitate. Practică Tantra de peste 2 ani, fiind asistent la cursurile de Tantra ale școlii Tantra Movement. Vine cu o viziune originală asupra spiritualității, bucurie și entuziasm, coordonează activitățile de marketing și promovare ale școlii. Este un spirit liber, o sursă de inspirație pentru cei care vor să-și trăiască viața din plin, conștienți și fericiți.

Invitați:

Daniel Meze

Trainer și autor, predă Yoga și Cabala, a înființat Asociația Ari și Editura Ari. Cu cărțile publicate (din domeniile Cabala, Spiritualitate, Educație) și cele scrise de el (Transilvania Love și Cabala, înțelepciunea ascunsă) participă la târguri în întreaga țară și ține conferințe. Este pasionat de dezvoltare personală și politică, dorința lui fiind de a redefini politica, în direcția altruismului și a responsabilității sociale. Daniel va conduce sesiunile de Yoga și va ține un workshop despre Cabala.

 

Sabin Mureșan

Facilitator, antrenor holistic, muzician. Creează spații și experiențe de conștiență, armonie și pace interioară. A petrecut ultimii douăzeci de ani pe patru continente, facilitând procese de învățare și educație experiențială, creare a păcii și transformare a conflictelor, comunicare empatică și nonviolentă, muncă în echipă. În ultimii ani a creat programe pentru coerență între minte-inimă-corp (Semințe de fericire, HaRmonium) și programe de armonizare între masculin și feminin (Călătoria Integrării). Sabin ne va ajuta să ne exprimăm prin muzică și dans și va susține și workshopuri de echilibrare a energiilor feminină – masculină.

 

Shimon Lev Tahor

Israelian de origine, a studiat shamanismul în bazinul Amazonului, învățând de la shamani autohtoni. Muzician, cunoscut în Israel ca un soi de Tudor Gheorghe al nostru. De peste 20 de ani umblă prin lume, împărtășind oamenilor cunoașterea străveche a shamanilor și conducând experiențe deosebite de autocunoaștere profundă, cu ajutorul muzicii și a plantelor sacre. Va fi alături de noi în ultima tabără, va conduce grupuri de cântat și ceremonii sacre.

 

 

 

Costuri:

  • o tabără (5 zile de cursuri plus 2 mese pe zi) 1200 lei single, 2000 lei pentru cupluri
  • 2 tabere (10 zile de cursuri cu 2 mese pe zi) 2000 lei single, 3600 lei pentru cupluri
  • 3 tabere (15 zile de cursuri cu 2 mese pe zi) 2800 lei single, 5200 lei pentru cupluri
  • ultima tabără (5 zile cu 2 mese pe zi cu o ceremonie 1000 lei, cu 2 ceremonii 1500)

Aceste costuri NU includ CAZAREA, care poate fi în cort, pe plajă (lângă spațiul pentru workshopuri), la vila Rodica din Costinești sau la o altă locație, la alegere.

PREȚURI EARLY BIRD: Dacă te înscrii și plătești un avans de 500 de lei de persoană până în data de 25 iunie, beneficiezi de următoarele reduceri:

  • o tabără: 1000 lei single / 1800 lei cupluri
  • 2 tabere: 1700 lei single / 3200 lei cupluri
  • 3 tabere: 2400 lei single / 4600 lei cupluri

Înscrierile se fac la telefon 0747751035, Ada.

Avansul se plătește în contul RO88 BTRL RONC RT02 7242 4901 , deschis la Banca Transilvania, titular cont sc Info Spiritual srl sau prin Revolut.

Câteva poze din tabăra de anul trecut:

Te așteptăm cu mare drag!

Comments

Details

Start:
July 3, 2019
End:
July 28, 2019
Cost:
1000Lei
Event Category:
Event Tags:
, , , ,
Website:
www.tantramovement.ro

Organizer

Tantra Movement România
Phone:
0747751035
Email:
contact@tantramovement.ro
Website:
https://www.tantramovement.ro/

Venue

plaja Tuzla
Tuzla, Constanța Romania + Google Map
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Details

Start:
July 3, 2019
End:
July 28, 2019
Cost:
1000Lei
Event Category:
Event Tags:
, , , ,
Website:
www.tantramovement.ro

Organizer

Tantra Movement România
Phone:
0747751035
Email:
contact@tantramovement.ro
Website:
https://www.tantramovement.ro/

Venue

plaja Tuzla
Tuzla, Constanța Romania + Google Map