Michal Kali Griks

Este polonez de origine, dar locuiește în Spania. Este profesor de Kundalini Yoga, este student la Rasayana Tantra Academy din Rotterdam, este maseur tantric , instructor, coach pe relații și stil de viață. Folosește în practica sa energia Reiki, ca energie a iubirii, pe diferite nivele. Practică Tantra de mai bine de nouă ani și de mai mult de patru ani este instructor, făcând cursuri din ce în ce mai des. Tantra a devenit pentru el un mod de viață.
Michal Kali GriksȘi-a dat seama că, pentru el, lucrul cu energiile sexuale a fost modalitatea cea mai eficientă de a-și îmbunătăți: stima de sine, sănătatea fizică și mentală, relațiile intime, iubirea (inclusiv iubirea de sine), energia și multe alte aspecte ale vieții…

Pentru el, sexualitatea este cea mai apropiată, mai frumoasă, mai intimă, mai puternică și mai energizantă expresie a iubirii.
Când simte toate astea, își pune întrebarea: De ce, dacă iubirea este cel mai important lucru pentru majoritatea oamenilor, nu există loc pentru asta în procesul de educație? A început să facă el acest lucru, prin înființarea Mișcării Tantrice, Școlii de Tantra și prin cursurile predate în întreaga lume. În viața lui, a trăit sexul ca fiind drumul către Iad, dar a fost norocos să-l trăiască ca experiență și ca drum către Rai. Acum misiunea asumată de el este de a scoate sexul din zona de vinovăție, murdărie și rușine, și a-l aduce în zona sacralității, acolo unde acesta ar trebui să fie.

Spune că este Tantric, iar destinul lui este de a împărtăși Tantra și iubire.