TABĂRA EXTATICĂ DE REALINIERE LA FIINȚĂ

Munții Apuseni, 3 – 7 aprilie 2019

Te invit la cea mai complexă tabără de dezvoltare personală din România!

Ne vom aduna la o cabană în munți și vom petrece acolo patru zile pline, în care vei lucra cu tine și cu partenerul tău / partenera ta pe toate nivelele ființei. Vom folosi diferite instrumente (Tantra, Yoga, Meditații active, Dans, Muzică, Masaj Tantric, mandale etc.) pentru a ne echilibra fiecare chakră și a ne curăța câmpul energetic, cu scopul de a ne realinia cu ființa noastră reală și a atinge starea de extaz.

În fiecare zi vom lucra pe câte două chakre. Vom lucra cu elementele specifice chakrelor (pământ, apă, foc, aer, eter), cu caracteristicile și cu simțurile corespunzătoare fiecărei chakre.

Ne vom pregăti, gradat, pentru seara de sâmbătă, în care vom deschide împreună porțile extazului, într-o ceremonie de trezire a simțurilor. Vom bea cacao și ne vom stimula fiecare simț în parte, pătrunzând într-o lume atemporală, plină de beatitudine.

Tabăra este gândită pentru cupluri sau persoane de sex opus care sunt de acord să lucreze împreună. Se vor face atât exerciții individuale, cât și exerciții specifice pentru cupluri (conectare, comunicare, masaj). Sunt 20 de locuri (10 femei și 10 bărbați).

Programul fiecărei zile este următorul:
08,30 – 09,00 Meditație pe respirație
09,00 – 10,00 Yoga (pe chakrele zilei respective)
10,00 – 11,00 Mic dejun
11,00 – 14,00 Workshop (lucrăm cu fiecare chakră în parte, cu simțul și elementul corespunzător)
14,00 – 16,00 Prânz și odihnă
16,00 – 17,00 Meditație activă
17,00 – 20,00 Workshop (lucrăm cu fiecare chakră în parte, cu simțul și elementul corespunzător)
20,00 – 21,00 Masa de seară
21,00 – 23,00 Program de seară (dans, film, cântat – în funcție de energiile cu care lucrăm în ziua respectivă)

Programul complet îl găsești AICI.

Sunt trei zile pline (joi vineri, sâmbătă) și două jumătăți de zile (miercuri și duminică), în care se va face programul corespunzător orelor taberei (miercuri 17-21, duminică 8-16). În workshopul de sâmbătă după masă se va face Ceremonia cu cacao, urmată de ritualul de trezire a simțurilor.

Meditațiile active din program sunt: Chakra Breathing, Kundalini, Heart Chakra și Chakra Loop.

Te rog să aduci cu tine: haine colorate (în culorile chakrelor), un izolir, eșarfă sau blindfold (pentru acoperit ochii), uleiuri esențiale (dacă ai), obiecte care sună și instrumente muzicale (dacă știi să cânți la ele :)), materiale și obiecte de diferite texturi.

Ghidul tău în această tabără este Ada Bianca Anastasiu, psiholog, formator și instructor de Tantra. Are peste 25 de ani de experiență pe calea spirituală. A explorat diferite căi și metode, între care Tantra, Masajul Tantric, Yoga, Karate, Ayurveda, Metoda Silva, Meditații active și statice, Shamanism, diferite tehnici de vindecare energetică și a selectat, dintre toate, acele elemente care te pot ajuta să ajungi rapid la o stare de completitudine, centrare a ființei și la un nivel ridicat de vibrație.

Prețul taberei este de 1100 lei de persoană, respectiv 2000 de lei pentru cupluri. În preț sunt incluse cazarea și meniul vegetarian. Transportul se va face cu mașinile personale.

Dacă te înscrii și plătești un avans înainte de data de 25 martie, beneficiezi de prețul EARLY BIRD: 950 lei de persoană, respectiv 1800 pentru cupluri. Avansul în valoare de 300 lei de persoană se depune în contul RO88 BTRL RONC RT02 7242 4901 , deschis la Banca Transilvania, titular cont sc Info Spiritual srl-d.

Pentru înscriere, sună la telefon 0747751035, Ada.

Dacă după ce ai participat la întreg programul taberei constați că nu e nicio schimbare în tine, la niciun nivel (fizic, mental, emoțional, spiritual, în relație) vei primi înapoi contravaloarea prețului plătit pentru tabără, mai puțin cazarea și mesele.

Te aștept cu drag, să ne recreem împreună, în cea mai măreață versiune a celei mai grandioase viziuni despre noi înșine!